hero image
dppi

„Norrisszal ugyanaz történne Verstappen mellett, mint a többiekkel!”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2022/12/31 18:14
Az autóversenyző Tom Coronel ezúttal arról értekezett, hogy véleménye szerint Lando Norris nem jönne ki jól abból, hogy Max Verstappen mellé kerülne csapattársként.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Lando Norris még februárban 2025 végéig meghosszabbította a szerződését a McLaren csapatával, akik viszont nem jöttek ki jól a szabályváltoztatásokból, és az Alpine mögé, a csapatbajnoki ötödik helyre csúsztak hátra.

Norris a szezon közben elárulta, rövid ideig a Red Bull-lal is tárgyalt, de nem jutottak tovább a puhatolózásoknál, a Red Bull-csapatfőnök Horner pedig ennek kapcsán azt mondta, a tárgyalásuk után egy nappal jött a bejelentés, hogy Norris hosszabbít.

A holland autóversenyző, Tom Coronel szerint pedig a fiatal brit jól tette, hogy nem igazolt Verstappen mellé a Red Bullhoz, hiszen vele is ugyanaz történne, mint Verstappen többi csapattársával – erről a Formule1.nl-en írt:

„Hogy Max mellett kellene-e versenyeznie? Nem! Vele is ugyanaz történne, mint a többiek. Ha Max mellett versenyzel, a karriered egyszerűen megáll. Bölcs dolog volt Norristól, hogy nem igazolt a Red Bullhoz.”