hero image
dppi

Odalépett Alonsóhoz Pérez a drámai brazíliai csatájukat követően (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

FORMA-1

Fontos bejelentés érkezett a magyarországi MotoGP-közvetítésekről

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött a rajtnál Abu Dhabiban, de elhagyta a pályát (videó)

Motorsport.hu
2023/11/07 10:34
Sergio Pérez nem hagyta szó nélkül a csatájukat Fernando Alonsóval a Brazil Nagydíjon, ami igen látványosra sikeredett.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Noha Verstappen nyerte meg a Brazil Nagydíjat Norris és a McLaren előtt a Red Bullal, most minden Alonso tehetségéről szól. A spanyol világbajnok ismét varázsolt az Aston Martinnal, és nem kicsit.

Megint bizonyította, hogy milyen magas szinten versenyez, és a 40-es éveiben is képe lenne a világbajnoki címért harcolni. Ehhez csak egy jó autóra lenne szüksége, amivel rendszeresen ott lehetne a győzelem közelében.

Áldhatja a sorsot Verstappen, hogy nem Alonso a csapattársa a Red Bullnál, mert valószínűleg lennének problémái, akárcsak a spanyolnak. Rendkívül érdekes lenne látni, mire menne egymással a két legjobbnak tartott pilóta.

Ez valószínűleg soha nem derül ki, ahogyan az sem, hány címe lehetne Alonsónak, ha anno a Red Bullhoz, majd a Mercedeshez szerződik. Nem beszélve arról, hogy a McLarennel és a Ferrarival is rögtön bajnok lehetett volna, csak közbeszólt a balszerencse.

Az elmúlt hétvégén a Brazil Nagydíjon azonban kijött számára a lépés, és olyasvalamit villantott Pérez ellen, ami láttán többen sokkot kaptak. Nem sokkal a leintés után Pérez oda is lépett Alonsóhoz, aki épp interjút adott.