hero image
dppi

Olasz Nagydíj: majdnem csúnya lábtörés lett a vége (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/09/02 21:44
Szerencsére Nico Hülkenberg reflexei a helyén maradtak, mert máskülönben ebből súlyos lábtörés is lehetett volna.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Az Olasz Nagydíj mindig különleges, egyedi, és olyasvalamit nyújt, amit más futam nem. Egy több mint történelmi helyszínről van szó, és aki járt már Monzában, az pontosan tudja, hogy miről beszélünk.

Egészen elképesztő az az energia, mely körülveszi a pályát, helye van a naptárban, ehhez kétség sem férhet. Ugyanakkor a versenyzőknek keménynek kell lenniük, mert Monza hajlamos megbüntetni a hibákat.

Ez minden területre vonatkozik, veszélyessé is válhat a helyzet, akár a bokszutcában. Erre is láthattunk példákat a hosszú esztendők alatt, nem egy súlyos sérülés történt, de szerencsére minden eddiginél biztonságosabb az F1.

A bokszban különösen figyelni kell, ahol ugyancsak nagy a tempó, és ha ezek a gumik eltalálnak valakit, az valószínűleg nem ússza meg súlyos sérülés nélkül. Szombaton valami hasonló történhetett volna, necces volt.

Hülkenberg hajtott be a bokszba, amikor az Aston Martin egyik szerelője kissé elbambulhatott. Látni fogjátok a felvételeken, hogy nem volt messze a becsapódás, a német pilóta szóvá is tette a dolgot.