Ugyan nem Lewis Hamilton a legjobb rajtoló a Forma-1-ben, egyértelműen a legjobbak között szerepel, és ezt a Japán Nagydíjon is bizonyította.

Lewis Hamilton már nem fiatal, ugyanakkor ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy egy új környezetben visszatérjen a legjobb formájához. Talán túl sok időt töltött el a Mercedesnél azt követően, hogy visszaesett a csapat, és már korábban válthatott volna, ami azonban még mindig nem történt meg.

Aláírt szerződése viszont már van 2025-től a Ferrarival, ami egy igencsak érdekes kalandnak ígérkezik, és biztosak lehetünk abban, hogy olyan szintű médiafigyelem és érdeklődés fogja övezni az olaszokat, mint amikor Fernando Alonso megérkezett Maranellóba, ahol megváltóként várták.

Ez Hamiltonra nem igaz, mert ott van Leclerc, és a brit nem olyan formában van, mint akkor volt Alonso. Talán rá is extra hatással lesz a Ferrari, mely 2007 óta nem ünnepelt egyéni világbajnoki címet, így már igencsak ideje lenne annak, ha ez újra megtörténne. Nagy fordulat lenne, ha Hamilton szakítaná meg ezt a sorozatot.

Lewis a Japán Nagydíjon sem parádézott, és egyre több kritikát kap George Russell csapattársaként, akit sokan jobbnak tartanak. Mindenesetre a rekordbajnok rajtja nem volt rossz, a korábbi csapattársával, Bottasszal közösen igencsak jól kapták el a zöld jelzést amiről külön onboard felvétel is készült.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL