hero image
dppi

Óriási ajándékkal lepte meg Russell az F1-es csapatfőnökét a Brit Nagydíjon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/09 14:12
George Russell nem viccelt, vagyis valamilyen szinten igen, de Toto Wolff értette a poént, jókat nevettek.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

George Russell még mindig nagyon fiatal, és összességében már korábban megkaphatta volna a lehetőséget Valtteri Bottas helyén. A finn hiába vezethette 2017 óta ugyanazt a Mercedest, mint Lewis Hamilton, nem tudta megszorongatni.

Sőt, nagy nyomást sem helyezett rá, viszont annyival gyorsabb volt a Mercedes a többi autónál, hogy ez nem okozott nagy gondot. Végül a finnek mennie kellett, aki az Alfa Romeónál kapott ülést az F1-ben.

Russell hamar bizonyított, és egyértelműen jobban teljesít, mint Bottas, viszont szerencsétlenségére a Mercedes teljesítménye már távolról sem olyan domináns, mint azelőtt. A Red Bull vette át az irányítást, és Max Verstappen a harmadik világbajnoki ünneplésére készül.

A fiatal brit azonban nem rosszkedvű emiatt, szeret humorizálni, és most is így tett. Úgy döntött, meglepi valamivel a csapatfőnökét, Toto Wolff-ot, aki először nem akart hinni a szemeinek, amikor meglátta, mi van Russellen.

Ez még mind semmi, mert készült egy másik verzió is, külön Wolffnak. Az osztrák csapatfőnök belement a játékba, magára kapta az új ruhadarabot, ami nagyon tetszett Russellnek, jól szórakoztak.