hero image
DPPI

Óriási arc a Ferrari csapatfőnöke, elment pezsgőzni a McLarenhez Miamiban (videó

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

FORMA-1

Vettel Ayrton Senna utolsó győztes F1-es autóját hajtotta meg, két zászlóval a kezében! (videó)

Motorsport.hu
2024/05/06 21:18
Ilyen laza csapatfőnöke még nem volt a Ferrarinak a Forma-1-ben, és ugyan francia, mint Jean Todt, totálisan más karakterek.
Ajánlott Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

Frédéric Vasseurrel nagyon jó döntést hozott a Ferrari, akik visszanyúltak az alaphoz, és egy francia csapatfőnököt neveztek ki az istálló élére. Egyszer ez a húzás már bejött, amikor Jean Todt volt a főnök, aki Michael Schumacherrel és Ross Brawnnal közösen mindent megnyertek, amit csak tudtak.

Valami hasonlóra számítanak a Ferrarinál Hamilton átszerződése miatt, bízván abban, hogy Newey szintén aláír. Nem kizárt, hogy rövid időn belül Newey autói domináns módon nyernék meg a címeket Maranello számára, akik 2007 óta várnak az újabb egyéni trófeákra, de egyelőre egy sem jutott belőle nekik.

Az elmúlt hétvégén ugyan megszakadt Verstappen győzelmi sorozata, nem a Ferrari nyert. Ezúttal az olaszok nem tudták kihasználni a helyzetet, pedig különleges lett volna mindez a Miami Nagydíjon. Ettől függetlenül őszintén tudtak örülni Lando Norris és a McLaren sikerének, mert jóban vannak.

A Ferrari csapatfőnöke és a McLaren első embere, Zak Brown barátok, de arra senki sem számított, hogy Vasseur megjelenik a britek buliján, majd beszállt a pezsgőzésbe. Sőt, még a McLaren csapatsapkáját is felvette pár pillanat erejéig, amivel ismét bizonyította a lazaságát. Óriási forma, imádják a Ferrarinál, és az egész paddock szereti.