hero image

Óriási balesetet került el Mick Schumacher Melbourne-ben – ez necces volt! (videóval)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Marko nem örülne, ha szaúdi kézbe kerülne a Forma-1

FORMA-1

Gene Haas egyértelmű célokat tűzött ki idénre csapatának

FORMA-1

Így változott meg Hamilton hozzáállása versenytársaihoz

FORMA-1

Már most érzi a büntetése hatását a Red Bull Horner szerint

Motorsport.hu
2022/04/13 08:55
A Haas versenyzője, Mick Schumacher a remek reflexeinek köszönheti, hogy nem szenvedett komoly balesetet az Ausztrál Nagydíjon, miután Cunoda Júki meglepte őt a safety car mögött.
Ajánlott Ekkor tart autóbemutatót a 10 Forma-1-es csapat!

Nem lehet elégedett a Haas csapata az Ausztrál Nagydíjon történtekkel, ugyanis míg Bahreinben és Szaúd-Arábiában Kevin Magnussen révén pontot tudott szerezni az amerikai istálló, addig Melbourne-ben messze voltak ettől – emiatt egy érdekes pletyka is felröppent a csapatról a paddockban.

Schumacher pedig közel járt ahhoz, hogy kiessen a versenyből és egy csúnya baleset részese legyen: a safety car mögött Cunoda Júki lassított le előtte váratlanul, a németnek pedig az utolsó pillanatban sikerült elkerülnie a balesetet.

A jó reflexeinek köszönhetően végül nem történt baleset, de az is látszik a lenti beágyazásban megtekinthető videón, hogy nem sokon múlt a dolog, és a rádión Schumacher is azt mondta, hogy ’szent tehén, ez közel volt!”

A 24 éves pilóta, aki Forma-2-es bajnokként került fel tavaly a Forma-1-es mezőnybe, egyelőre pont nélkül áll, rajta kívül a Vettel, Hülkenberg, Stroll, Albon, Latifi ötös áll egység nélkül 3 futam után.