hero image
dppi

Óriási bulit rendezett a McLaren Norris második helye után a Brit Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/07/10 08:33
Érthető volt az öröm, és ez nemcsak Lando Norris, valamint Oscar Piastri helyezésének szólt, mert feltámadt a csapat.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

A McLaren hosszú évek óta nem volt bajnok a Forma-1-ben, egyéni és csapatszinten sem. Lewis Hamilton címe volt az utolsó, és azóta sok minden történt, többek között Ron Dennis is távozott, aki nagy legenda.

Az F1 is átalakult, és noha a Honda egészen elképesztő pénzeket költött a McLarenre, az együttműködés nem volt jövedelmező. Jelenleg a Mercedes motorjait használja a legendás csapat, viszont igen rosszul kezdték az évet.Egészen eddig a pontig csak pár jobb pillanatuk volt, viszont a Brit Nagydíjra beérett a kemény munka.

Ez pedig rossz hír a Mercedes, az Aston Martin, valamint a Ferrari számára, addig a Red Bulll érinthetetlen.Már az időmérő edzésen is erős volt a McLaren, Norris és Piastri nagyot mentek, akárcsak egy nappal később a futamon, vasárnap. Már csak emiatt is kíváncsiak vagyunk, hogyan nézhet ki a folytatás, mert ha a McLaren erős marad, dörzsölhetjük a tenyerünket.

A csapat megadta a módját az ünneplésnek, mindenkiből kijött a feszültség, mivel az elmúlt hónapok nehezek voltak. Még így is csak 59 pontosak, közel 100 egységre van tőlük a Ferrari a negyedik helyen.