hero image
dppi

Óriási forma Valtteri Bottas (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

FORMA-1

Vettel Ayrton Senna utolsó győztes F1-es autóját hajtotta meg, két zászlóval a kezében! (videó)

FORMA-1

Verstappennek jól ment iRacingben: Bámulatos kettős előzést mutatott be (videóval)

Motorsport.hu
2024/05/08 09:47
Valtteri Bottas egészen más arcát mutatja a Stake F1 Team-nél, ahol nyilván lazább a környezet, mint egy gyári istállónál.
Ajánlott Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

Hamarosan Audi lesz a csapatból, és Nico Hülkenberg már tagja az alakulatnak, de hogy ki lesz a csapattársa, nem tudni. Lehetséges, Sergio Pérezt ültetik mellé a mexikói pénz miatt, és akkor mindkét versenyzőt lecserélik. Bottasnak is lehetnek még lehetőségei, bár nem sok, viszont a Haas igencsak jól járna vele.

2025-re és 2026-ra nagy pilótakeringő várható, bár jegyezzük meg, Bottas annyi pénzt keresett a Mercedesnél, hogy hátradőlve élhetné az életét. Most sem kap keveset, pár millió euró így is befolyik a számlájára, ami nem rossz pénz, így a megélhetéssel valószínűleg soha nem lesznek már gondjai.

Jó látni azt, hogy az abszolút laza oldalát mutatja, és hirtelen az egyik legviccesebb F1-es versenyzővé vált. Nagyon nagy forma, akivel szeretnek együtt dolgozni a márkák, és már nem egy humoros reklámot láthattunk vele az elmúlt időszakban. Minden bizonnyal még fogunk is, és ha mindez nem lenne elég, sokan követik a közösségi médiában.

Ez a 4,3 milliós Instagram-tábor szintén jó pénzkereseti lehetőség. A finnt nem kell félteni, akkor sem, ha humorról van szó. Most épp kerékpármosás közben készült róla egy viccesebb videó, abszolúte jól érzi magát a bőrében, gyakorlatilag helyére került az élete, és az is jót tesz neki, hogy kisebb rajta a nyomás.