hero image

Óriási összeggel támogatja Hamilton alapítványát a Sky Sports

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Albon: Jó úton jár a Williams, de ez az út hosszú is

FORMA-1

Megtörtént a harmadik bemutató, íme a Williams 2023-as versenyautója!

FORMA-1

Verstappen: "Világbajnokként muszáj, hogy benne legyek a Netflix-sorozatban"

FORMA-1

Pereznek sem tetszik az FIA "szájkosár"-szabálya

Motorsport.hu
2022/01/31 08:56
A Sky bejelentette, hogy összesen 30 millió fontot oszt szét különböző alapítványok között, ebből 1 milliót pedig Lewis Hamilton alapítványa, a Mission 44 kap meg.
Ajánlott Ekkor tart autóbemutatót a 10 Forma-1-es csapat!

Ma reggel jelentette be a Sky, hogy több mint 1 millió fontot, átszámolva több mint 427 millió forintot adományoz Lewis Hamilton jótékonysági szervezetének, a Mission 44-nek, amellyel kétéves partnerséget kötött a csatorna.

A Sky közleménye szerint közös céljuk, hogy a partnerségük segítsen a színes bőrű diákok körében tapasztalható magas iskolai kirúgási arány csökkentésében. A 37 éves pilóta pedig ezt mondta a közlemény szerint:

„Amikor tavaly elindítottuk a Mission 44-et, az jelentette számunkra a prioritást, hogy ehhez hasonló ügyekért küzdjünk, és hálás vagyok, amiért a Sky támogatásával együtt segíthetem a Mission 44-et” – mondta a Mercedes versenyzője.

Bár Lewis Hamiltonról nem lehetett sokat hallani az Abu-dzabi szezonzáró óta, viszont a várakozások szerint ott lesz a 2022-es F1-es rajtrácson, és immáron George Russell lesz a csapattársa a Mercedesnél.