hero image
dppi

Őrület, amit Lewis Hamilton művelt a Brazil Nagydíjon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/03 15:04
Sok különleges Brazil Nagydíja volt Lewis Hamiltonnak a Forma-1-ben, és valószínűleg a 2021-esre is jól emlékszik.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Hamiltonnak nem kell szerénykednie, mivel 38 évesen olyan eredmények állnak mögötte, hogy leesik az ember álla. Furcsa kimondani, hogy lassan 40 éves lesz, pedig még tisztán emlékszünk a GP2-es éveire.

Már akkor láttuk benne a potenciált, akárcsak a McLaren. Nagyon sok idő telt el azóta, és valójában már 2007-ben világbajnok lehetett volna. Azóta hét címet nyert, miközben 103 győzelem, 104 rajtelsőséget, 65 leggyorsabb kör, illetve közel 200 dobogós helyezés áll a neve mellett.

Őrület, és mindössze 30 alkalommal esett ki, többségében a saját hibáján kívül. Bármit is ér el a jövőben, már legendaként vonulhat vissza, de egyelőre ő is „csak” beállítani tudta Michael Schumacher világbajnoki rekordját.

Egy nap talán Max Verstappen lesz a nyerőember, bár egyelőre három címnél jár. Hamilton sokkal közelebb van a rekordhoz, bár egyelőre a Red Bull a verhetetlen autó, mint korábban a Mercedes volt.

A 2021-es Brazil Nagydíjról hoztunk el számotokra egy látványos videót, amiben Hamilton felzárkózását nézhetjük meg. Nemigazán unatkozott a volán mögött, és úgy ment át a mezőnyön, ment kés a vajon.