hero image
dppi

Őrületes versenyt mentek Verstappennék a Las Vegas-i sivatagban (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

FORMA-1

Fontos bejelentés érkezett a magyarországi MotoGP-közvetítésekről

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött a rajtnál Abu Dhabiban, de elhagyta a pályát (videó)

Motorsport.hu
2023/11/17 11:40
Max Verstappen és Daniel Ricciardo ismét összecsaphattak egymással a Forma-1-ben, de egészen más módon.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Verstappen és Ricciardo egykor csapattársak voltak, sokak szerint a Red Bull legerősebb párosát alkották. Ez már a múlt, viszont egy csavar végén Ricciardo még visszatérhet a Red Bullhoz, most azonban az AlphaTauri a munkahelye.

Szerencsétlenül alakult a reaktiválása, mert nem sokkal később súlyos sérülést szenvedett. Emiatt csak nemrég ülhetett ismét autóba, de annak nagyon örül, hogy ott lehet Las Vegasban, az új F1-es nagydíjon.

Óriási show-t csináltak, és ez természetesen mindenkire hatással van. Egyesek nem nyűgöz le a látvány, a túl nagy show, míg mások imádják, de ez nyilván a pénzről szól, és nem is kis tételben, finoman fogalmazva.

A Red Bullnál is nagyon készültek az eseményre, sokat gondolkozhattak azon, mit csináljanak. Bennük sosem kell csalódnunk, és most is kitettek magukért, ezúttal a Las Vegas-i sivatagban, ami nagy titkokat rejt.

A videót csak ajánlani tudjuk, a srácok jól szórakoztak, majd nem sokkal később már az új utcai pályán repeszthettek. A villanyfényes hétvége hozhat váratlan dolgokat, többek között az időmérő edzésen is.