hero image
dppi

Összefoglaló videón a Japán Nagydíj és Verstappen nagy győzelme

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/09/24 13:09
Egy pillanatig sem volt kérdés Max Verstappen sikere a Japán Nagydíjon, ami a Red Bull világbajnoki címétől volt hangos.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Sejteni lehetett, hogy a Szingapúri Nagydíj csupán kisiklás volt a Red Bull részéről. Más kérdés, hogy Pérez megint nagyon gyengén teljesített, és nemcsak az időmérőn, hanem a futamon is vasárnap.

Más versenyzőket már rég elküldött ekkorra a Red Bull, viszont Pérez nem saját nevelés, komoly támogatók állnak mögötte. Ettől függetlenül, ha így folytatja tovább, mindenképpen más csapat után nézhet.

Remek versenyző, viszont valami nem áll össze neki a Red Bullnál, és Verstappen messze gyorsabb nála. Totálisan más szinten van a holland, ami a Japán Nagydíjon is kiderült, és meg is nyerte a futamot.

Nemcsak nyert, hanem esélyt sem adott az ellenfeleknek. Ezt már a pénteki edzéseken tudhattuk, és vasárnap minden kiderült, akárcsak az, hogy Pérez formája továbbra is erősen ingadozó, és problémás.

A Red Bull időközben világbajnok lett, bár ez is egyértelmű egy ideje, már a szezon eleje óta. Ha pedig kíváncsiak vagytok az összefoglaló videóra, akkor csak kattintsatok erre a linkre, mert minden benne van.