hero image
dppi

Összefoglaló videón a Japán Nagydíj második szabadedzése

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2023/09/22 11:49
Az első szabadedzéshez hasonlóan Max Verstappen végzett az élen Suzukában, ami rossz hír a csapatok számára.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

Az FP1 ideje alatt is Verstappen volt a leggyorsabb, így egyelőre eltér az erősorrend Szingapúrhoz képest, ahol a Ferrari volt a leggyorsabb. A „bikák” akkor sok problémával küszködtek, és nem is álltak fel a dobogóra.

Verstappen harmadik világbajnoki címe nem lehet veszélyben, viszont vissza akar vágni a villanyfényes versenyen történtekért. Látni rajta az elszántságot, és már a szabadedzéseken komoly tempót megy.

Olyannyira, hogy jelenleg érinthetetlen, és nehéz elképzelni, hogy mindez változhat. Délután is a leggyorsabb volt, több mint 0,3 másodpercet adott Leclerc-nek, aki második lett a Ferrarival, majd jött Norris.

A McLaren versenyzője közel 0,5 másodpercet kapott akit Sainz és Russell követett. Mindenki lágy gumikon mente a legjobb idejét, de így sem tudtak mit kezdeni a Red Bullal, legalábbis a hollandéval, mert Pérez csak kilencedikként zárt.

Időközben befutott az FP2 hivatalos összefoglaló videója, benne Gasly furcsa balesetével. Úgy tűnt, hogy a francia megússza autótörés nélkül, de hirtelen kitört a bal első felfüggesztés, melyről a felvételt erre a linkre kattintva nézhetitek meg.