hero image
dppi

Összefoglaló videón a Katari Nagydíj, Verstappent nem lehet megállítani

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/10/09 12:04
Max Verstappen minden idők egyik legeredményesebb versenyzőjeként, és háromszoros világbajnokként nyerte meg a Katari Nagydíjat.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Mint arról már mindenki tudhat, Verstappen háromszoros világbajnok lett Katarban. Már a szombati napon ünnepelhetett a sprintfutamot követően, bár egy ideje nem lehetett kérdés, hogy nyerni fog.

Az egyetlen ideig kérdés az volt, hogy hol ünnepelhet. Közel állt ahhoz, hogy Japánban bontson pezsgőt, bár ez részben megtörtént, mert a Red Bull újabb világbajnoki címet nyert a Forma-1-ben.

A Katari Nagydíjra sem lehetett okunk panaszkodni, sok minden történt, és egyes versenyzők igencsak küszködtek az elemekkel. Végül így is Verstappen nyert, közvetlen a két McLaren előtt, akik jó formában vannak.

A legendás brit csapat sokat lépett előre, és Piastri is hasonló formába lendült, az egyik legerősebb páros az övék. Ez a második hely sokat hozott a konyhára, míg Norris harmadikként ünnepelhetett.

A Mercedesnél nem volt túl nagy a boldogság Hamilton helyzete miatt, addig Russell csak negyedik lett. Leclerc, Alonso és Ocon folytatta a sorrendet, de Bottas, Zhou és Pérez is pontszerző volt. Az összefoglaló videót pedig erre a linkre kattintva érhetitek el.