hero image
Max Verstappen / Twitter

Összefoglaló videón a Mexikói Nagydíj első szabadedzése Vestappen sikerével

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/10/28 11:08
Max Verstappen nyerte az első szabadedzést a Mexikói Nagydíjon, amit már nagyon sokan vártak a szurkolók közül.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Verstappen továbbra is megállíthatatlannak tűnik, és nem engedi, hogy Pérez igazán élvezze a hazai futamát, ami lehetséges, hogy az utolsó számára a Forma-1-ben. Egyes pletykák szerint visszavonulás előtt állhat a nagyon gyenge teljesítménye miatt.

Normál körülmények között esélye sincs arra, hogy az élen zárjon, és ez az FP1 alatt sem sikerült neki. Verstappen közel 0,1 másodperccel volt gyorsabb Albonnál, aki megint meglepetést okozott a Williamsszel.

Ehhez képest Pérez ugyanazzal az autóval és gumikon majdnem 0,3 másodpercet kapott a 3. helyen. Norris követte őt, szintén lágyakon, ám hiába, mert 0,519 másodperccel ment lassabb kört Verstappenhez képest.

A legjobb ötben még Leclerc volt ott, aki szinte ugyanazt az időt futotta meg, mint Norris. Piastri is igyekezett tartani a tempót, aki tesztgumikon futotta meg a legjobb idejét, közvetlen Sainz, Ricciardo, Ocon és Stroll előtt.

Történtek érdekes dolgok az FP1 során, miközben a csapatok fejben már egyértelműen 2024-re koncentrálnak. Hamarosan véget ér az F1-es szezon, de most még maradjunk egy kicsit Mexikónál! Az FP1-ről készült összefoglaló videót erre linkre kattintva nézhetitek meg.

https://www.youtube.com/watch?v=wR3VVqvOorE