hero image
dppi

Összefoglaló videón az F1-es Holland Nagydíj második szabadedzése

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón Jenson Button megdöbbentő hibája a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Óriási pofont kapott a két McLaren a Kínai Nagydíjon

FORMA-1

Videón Verstappen egészen hihetetlen F1-es startja 19 évesen a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Egy több mint szürreális baleset a Kínai Nagydíjról

Motorsport.hu
2023/08/26 08:03
Egészen közelről láthatjuk Daniel Ricciardo becsapódását, ami miatt pihenni kényszerül, nem alakul jól a visszatérése.

Kezdetét vette a Holland Nagydíj, ami rendkívül látványosnak ígérkezik. Már az első nap sem volt eseménytelen pénteken a két szabadedzéssel, több váratlan hibát is láthattunk, amik néhol sokba kerültek.

Az egyik McLaren is összetört, viszont Daniel Ricciardo sokkal rosszabbul járt. Az ausztrál versenyzőt nem véletlenül szállították kórházba, ahol a vizsgálatok után kiderült, nem folytathatja tovább.

Ricciardo helyét a folytatásban Liam Lawson veszi át, ami szomorú tény, hiszen a veterán ausztrál versenyző csak nemrég kapta meg a lehetőséget a visszatérésre. A keze viszont olyan súlyosan megsérült, hogy nem kockáztathatnak vele.

A nap végére a legjobb időt Norris rakta össze a McLarennel a lágy gumikon. Verstappen mindössze 0.023 másodperccel volt lassabb nála, míg Albon a harmadik helyen már több mint 0.2 másodpercet kapott.

A legjobb ötben Hamilton és Tsunoda végzett, még 0.4 másodpercen belül. Őket követte Gasly, Pérez, Stroll, Bottas és Alonso, tehát a TOP-10-ben nem találhattunk Ferrarikat, akik csak a 11. és a 16. helyen zártak. Az összefoglaló videót erre a linkre kattintva érhetitek el.