hero image
Formula 1/X

Összefoglaló videón az F1-es Mexikói Nagydíj futama

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

FORMA-1

Ilyen divatosan jelent meg Lewis Hamilton a Bahreini Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es második szabadedzésről Bahreinből

Motorsport.hu
2023/10/30 11:03
Az F1-es Mexikói Nagydíj alatt sem unatkozhattunk, és voltak érdekes jelenetek, már csak Pérez miatt is.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Az, ami Pérezzel történik, egyenesen tragikus, hiszen a mexikói versenyző élete leggyengébb szezonját futja az F1-ben, ami lehetséges, hogy az utolsó. Minden eddiginél több kritikát kap, és a Mexikói Nagydíját is elintézte.

Hiába rajtolt jól, az első kanyarban véget ért számára a futam, nagyot repült a Red Bull-lal. Nagyon kevés versenyzőnek adna ennyi lehetőséget egy csapat, pláne a Red Bull, ahol korábban sorra váltották le a pilótákat.

Érthetetlen, ami Pérezzel történik, hiszen élete lehetőségét kapta meg a csapatnál, mégsem tud vele élni. Verstappen annál inkább, aki már háromszoros világbajnok, és Mexikóban sem lehetett vele bírni.

Végül Verstappen nyert meg a futamot, nem engedett a többieknek, addig Hamilton a második helyre hozta be a Mercedest. Ezúttal nem vették el tőle a dobogóját, és Leclerc is maradhatott a harmadik helyen a leintéskor.

A legjobb ötben még Sainz és Norris voltak ott, akik felemás hétvégét zártak. A McLaren versenyzője viszont sokat lépett előre, így ebben a versenyében több is lehetett volna, amiről az összefoglaló videót erre a linkre kattintva találjátok.