hero image
Formula 1/X

Összefoglaló videón az F1-es Mexikói Nagydíj futama

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/10/30 11:03
Az F1-es Mexikói Nagydíj alatt sem unatkozhattunk, és voltak érdekes jelenetek, már csak Pérez miatt is.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Az, ami Pérezzel történik, egyenesen tragikus, hiszen a mexikói versenyző élete leggyengébb szezonját futja az F1-ben, ami lehetséges, hogy az utolsó. Minden eddiginél több kritikát kap, és a Mexikói Nagydíját is elintézte.

Hiába rajtolt jól, az első kanyarban véget ért számára a futam, nagyot repült a Red Bull-lal. Nagyon kevés versenyzőnek adna ennyi lehetőséget egy csapat, pláne a Red Bull, ahol korábban sorra váltották le a pilótákat.

Érthetetlen, ami Pérezzel történik, hiszen élete lehetőségét kapta meg a csapatnál, mégsem tud vele élni. Verstappen annál inkább, aki már háromszoros világbajnok, és Mexikóban sem lehetett vele bírni.

Végül Verstappen nyert meg a futamot, nem engedett a többieknek, addig Hamilton a második helyre hozta be a Mercedest. Ezúttal nem vették el tőle a dobogóját, és Leclerc is maradhatott a harmadik helyen a leintéskor.

A legjobb ötben még Sainz és Norris voltak ott, akik felemás hétvégét zártak. A McLaren versenyzője viszont sokat lépett előre, így ebben a versenyében több is lehetett volna, amiről az összefoglaló videót erre a linkre kattintva találjátok.