hero image
DPPI

Összefoglaló videón az F1-es Osztrák Nagydíj vasárnapi futama

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/07/02 20:02
Megérkezett a hivatalos összefoglaló videó a 2023-as F1-es Osztrák Nagydíjról, ami tartogatott pár érdekes jelenetet.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Azon már senki nem lepődhet meg, hogy Max Verstappen nyerte az Osztrák Nagydíjat, egyszerűen megállíthatatlan a Red Bull holland világbajnoka, aki sorra nyeri az időmérőket és a futamokat.

Ez Ausztriában, a Red Bull hazai pályáján sem volt másképp, még csak esélyt sem ad az ellenfeleinek. Hiába ül Sergio Pérez ugyanabban az autóban, Verstappen más szintet képvisel, és ez igencsak meglátszik a különbségeken.

Hasonló a helyzet, mikor amikor Mark Webber rosszabb napokat fogott ki Sebastian Vettel ellen. Az ausztrál viszont önszántából távozott, és a honfitársa, Daniel Ricciardo később igencsak fel tudta adni a leckét Verstappennek.

Emiatt is lenne érdekes látni, mit tudna most kezdeni Verstappennel, aki kényelmes előnnyel húzta be a nagydíjat Spielbergben. Nem hagyott kérdést maga mögött, és lassan háromszoros győztesnek mondhatja magát.

A Mercedesek és az Aston Martinok nem értek oda a dobogóra, szemben a Ferrarival. Az olaszok mintha magukhoz tértek vissza, amit az összefoglaló videóban is látni fogtok erre a linkre kattintva.