hero image
dppi

Összefoglaló videón az Olasz Nagydíj időmérő edzése, tarolt a Ferrari

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/09/02 21:41
Olyannyira tarolt a Ferrari, hogy a lehető legjobb helyről várják a monzai rajtot vasárnap, és valós esélyük lehet arra, hogy megszakítják a Red Bull sorozatát.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Max Verstappen 9 futam óta legyőzhetetlen a Forma-1-ben, amivel rekordot írt. Most arra készült, hogy 10. nagydíjgyőzelme is meglegyen egymás után, viszont nem lesz egyszerű dolga, legalábbis most úgy tűnik.

Az Olasz Nagydíjra nemcsak egy nagyon látványos festéssel készült a Ferrari, hanem egy erősebb autóval is. Ennél nagyobb öröm már csak akkor érhetné az olaszokat, ha nyernének is, amiire egy ideje nem volt példa.

Ha csak egy futamot nyernek ebben a szezonban, akkor minden bizonnyal Monzát választanák. Jelen állás szerint a Ferrari van a legközelebb ahhoz, hogy győzzön vasárnap, de csak a rajtelsőség miatt.

Charles Leclerc, aki papíron az egyik legjobb időmérős pilóta, egész hétvégén lassabb volt, mint Carlos Sainz Jr. a sokat kritizált spanyol, ha egy hajszállal is, megérkezett szombaton az első helyre.

0.013 másodperccel volt gyorsabb, mint Verstappen, de Lecerc is rettentően közel volt. Ha kíváncsiak vagytok a drámai pillanatokra, akkor csak kattintsatok erre a linkre, és már láthatjátok is.