hero image
dppi

Összefoglaló videón az Olasz Nagydíj, Verstappen legyőzhetetlen

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2023/09/04 11:17
Amikor a Ferrari rajongói már azt gondolták, Max Verstappen ezúttal nem elsőként ér célba, jött az újabb pofon.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

Megdöbbentő az a sorozat, amit Max Verstappen fut a Forma-1-ben, amikkel sorra dönti meg a rekordokat. Jelenleg 10 egymást követő győzelemnél jár, amit nem kell magyarázni, és ez új rekord.

Valószínűleg nem áll meg ennyinél, és még mindig benne van a pakliban, hogy így zárja a szezont. Sőt, erre minden eddiginél nagyobb az esély, mert egyre kevesebb a futam a 2023-as naptárban.

Az Olasz Nagydíj időmérő edzésén a Ferrari végzett az élen, a vártnál erősebbek voltak az olaszok, de csak egy hajszállal. Legalábbis az időmérőn, mert a versenyen Verstappen igencsak elhúzott a többiektől.

A Ferrari annyit tudott tenni, hogy feltartja a hollandot, aki pillanatok alatt lépett el a mezőnytől. Beszédes, hogy Pérez lett a második a másik Red Bullal, aki nincs igazán formában, de így is simán hozta a helyet.

Verstappen előnye drasztikus, lassan behozhatatlan, így nincs más hátra, mint a bajnoki pezsgő behűtése. Előtte azonban nézzük meg együtt a 2023-as Olasz Nagydíj összefoglaló videóját, amit erre a linkre kattintva érhettek el.