Max Verstappent képtelenség megállítani, aki a Holland Nagydíjat is megnyerte, ráadásul nem is akárhogyan.

Azok, akik a Holland Nagydíjat választották vasárnap délután programjuknak, nem csalódtak. Érezni lehetett, hogy van valami a levegőben, és kicsit sem kellett csalódnunk, mert minden érdekesen alakult.

Más kérdés, hogy Verstappen megint nyert, és csak tovább növelte az előnyét. Döbbenetes formában van, már sorozatban kilenc győzelemnél jár, ami történelmi rekord, és már nincs túl sok futam hátra.

Így még az is benne lehet a pakliban, hogy a hátralévő összes futamot megnyeri, és ha ez így lesz, akkor azt a rekordot valószínűleg még ő sem fogja megdönteni. 339 pontot gyűjtött eddig, és mindössze két versenyt nem nyert meg, még az idény elején, de akkor is második volt.

A második helyen Pérez ugyanazzal a Red Bullal 201 pontos, ami kissé kellemetlen. Rövidesen matematikai szinten sem lehet majd mit kezdeni Verstappennel, miközben a harmadik helyen Alonso hozzá képest mindössze 168 pontot számol.

A Holland Nagydíjon újra dobogós tudott lenni Alonso, aki ezelőtt Kanadában ünnepelhetett a pódiumon. Időközben megérkezett a Holland Nagydíj összefoglaló videója, amit erre a linkre kattintva érhettek el.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL