hero image
dppi

Összefoglaló videón Verstappen veresége és Norris első F1-es győzelme Miamiból

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2024/05/06 09:08
Lando Norris sem számíthatott arra, hogy a Miami Nagydíjon gyűjti be az első győzelmét a Forma-1-ben, így ez a hétvége, és maga a helyszín örökre különleges marad.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Minden jel arra mutatott, hogy Verstappen egy újabb könnyedebb győzelmet arat, és ezzel triplázik Miamiban, mivel az előző két évben is ő nyert. Végül egészen másképpen alakultak az események, bár így sincs igazán veszélyben a negyedik világbajnoki címe, amivel be fogja érni Vettelt, aki szintén a Red Bullal nyert.

Összességében egy remek versenyen vagyunk túl, és a Forma-1 bizonyítja, akkor is nagyon élvezetes, ha épp Verstappen dominál. Idén egyre több taktikai futamot láthatunk, és természetesen az előzések, a drámák sem maradhatnak el, amikből Miamiban is kijutott, maximálisan megérte későn feküdnünk.

Már önmagában az nagy eredmény, hogy Norris évekkel az F1-es debütálása után megszerezte az első győzelmét. Erre már korábban is készen állt volna, de nem volt szerencséje, és az esetek többségében a McLaren nem volt elég gyors ehhez. Szerencsére a katasztrofális időszak már mögöttük van, amikor a Hondával nagyon nem alakultak jól a dolgok, és Norrisszal közösen valami egészen mást építettek fel.

Norris 24 évesen gyűjtötte be az első győzelmét 110 nagydíj után, így nem lehet azt mondani, hogy hamar ott lett volna a dobogó legfelső fokán. A hatodik szezonjában örülhetett ennek a különleges sikernek, miközben 16 dobogó áll a neve mellett, de ez a 16. pódiumos ceremóniája csak róla szólt. A Miami Nagydíjról készült összefoglaló videót erre a linkre kattintva érhetitek el.