hero image

Példátlan sikerre számít a Forma-1

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2022/04/21 13:37
A Guardian beszámolója szerint a Liberty Media arra számít, hogy mind a 23 futamra el fog kelni minden jegy: eddig háromból három az arány, és a Magyar Nagydíjra is elkapkodták a jegyeket.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Nemcsak Magyarországon, hanem világszerte is nagy sikernek örvend a Forma-1, amit az is jelez, hogy az Egyesült Államokban is folyamatosan emelkedik a sport nézettsége, többek között ez a Netflix F1-ről szóló sorozatának és a drámai Verstappen-Hamilton harcnak is köszönhető.

A szezon első három futama, a bahreini, a szaúdi és az ausztrál verseny is teltházas volt, a Guardian szerint pedig a Liberty Media arra számít, hogy minden nagydíj teltházas lehet idén.

A jelek tényleg kedvezőek: a várakozások szerint Imolában és Miamiban is el fogják kapkodni a jegyeket, a silverstone-i és a mogyoródi versenyre pedig már nincs is elérhető jegy – utóbbi azért is nagy dolog, mert új lelátókat is építettek a nagy kereslet miatt.

Az F1 és a vezetősége pedig a cikk szerint arra számít, hogy a motorsport iránt kevésbé elkötelezett közel-keleti nagydíjak is teltházásak lehetnek, köztük a jó eséllyel Oroszország helyére beugró katari verseny is.

A száguldó cirkusz viszont nem akar a babérjain ülni: jövőre már Las Vegasban is lesz verseny, emellett valószínűleg a közeljövőben az afrikai kontinensre is visszatér az F1 a dél-afrikai Kyalami révén.