hero image
Sergio Perez / Twitter

Perez a győzelemért harcolt volna Ausztráliában

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2023/04/06 09:59
Sergio Perez szerint megvolt benne a potenciál ahhoz, hogy futamgyőzelemmel hagyja el Ausztráliát. A mexikói változtatásokat sürget, hogy hasonló technikai problémák ne fordulhassanak elő, mint amikkel szombaton szembesült.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

Képes lehetett volna Sergio Perez harcba szállni a győzelemért Ausztráliában Max Verstappennel? A mexikói határozottan azon a véleményen van, hogy igen, hiszen mint mondja, az időmérő edzésig minden hibátlanul haladt.

Ám szombaton Perez minden álma összetört, már ami a futamgyőzelmet illeti, hiszen Melbourne-ban nem könnyű előzni, és a mezőny hátsó feléből maximum a pontszerző helyeket vehette célba a mexikói.

„Nagyon rossz, nagyon rossz hétvége volt. Ami szombaton történt, az teljesen elfogadhatatlan” – jelentette ki Perez a médiának az Ausztrál Nagydíj után. „A végére kell járnunk a dolognak, mert úgy éreztem, hogy tegnapig [szombatig] egy nagyon jó hétvégénk volt.”

A mexikói arra célozgatott, hogy a csapat által észlelt problémák miatt elveszítette a magabiztosságát, és ez vezetett ahhoz, hogy az időmérő edzés elején hibázzon, ami miatt csupán a bokszból rajtolhatott.

„Olyan keményen dolgoztunk a nagydíjra készülve, aztán ez teljesen visszavetett minket, elvesztettük az önbizalmunkat. Aztán azt hiszem, a versenyen mindenképpen megvolt a potenciál (az autóban) a győzelemért folytatott küzdelemhez, de az 5. pozíció egyfajta a kárenyhítés.”

Ricciardo már most visszatérne, az ausztrál nagyon élvezte a futamot Ausztráliában…