hero image
dppi

Pérez a könnyeivel küszködött a mexikói dráma után

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/10/30 15:25
Minden Pérez arcára volt írva a garázsban ülve, mert lehetséges,hogy ez volt az utolsó Mexikói Nagydíja.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Továbbra is érthetetlen, mi történik Pérezzel a Forma-1-ben, mert az egyik legjobb pilótának tartották. Lehetséges, csak a Red Bull nem fekszik neki, mint azt láthattuk más pilóták esetében is az évek során.

Gasly és Albon is erősen rácáfolt a kritikákra, miután kirakták őket a csapattól. Pérez viszont még többet hibázik, ráadásul tapasztaltabb is, így valóban furcsa a helyzete, és közben minden segítséget megadnak neki.

A Red Bullnál a leggyorsabb autót vezetheti, de közelében nincs annak, amit Verstappen nyújt. Mexikóban is hibázott, ami nagyon sokba került számára, és ezzel nem kevés honfitársának okozhatott csalódást.

Sokan valóban miatta mentek ki a helyszínre, a Mexikói Nagydíjra, de hiába. Pár másodpercig tartott a versenye, és félő, hogy már nem lesz több számára az F1-ben ebből, mert nem áll jól a szénája.

Miután visszatért a garázsba, láthattuk az arcán, a szemein, hogy erősen küszködik az érzelmeivel. Kétségbe volt esve, ám az autója nagyon súlyos károkat szenvedett, amit nem arra találtak ki, hogy a levegőben legyen.