hero image
dppi

Pérez az év egyik leglátványosabb előzését mutatta be Las Vegasban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

FORMA-1

Ilyen divatosan jelent meg Lewis Hamilton a Bahreini Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es második szabadedzésről Bahreinből

Motorsport.hu
2023/11/22 11:57
Sergio Pérez nagyot ment Las Vegasban, legalábbis az utolsó körig, mert ott egyáltalán nem figyelt a mögötte érkező Charles Leclerc-re a Ferrarival.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Pérez nem lesz túl büszke az idei F1-es szezonjára, ahogyan a tavalyira sem lehetett az. A mostani egyszerűen kellemetlen, ha megnézzük a különbségeket Verstappenhez képest, aki ugyanabban az autóban ül.

Nem egyszer esett ki a Q2-ben, ami már önmagában abszurd a Red Bullal, mely Verstappen alatt szinte az összes versenyt megnyerte. Pérez messze nem tudja hozni ezt a szintet, de még csak a közelébe sincs annak.

Nem egyszer olvashattunk olyan vadabb pletykákat, hogy már év közben kirúghatja a vezetőség. Ez nem fog megtörténni, viszont, ha marad és 2024-ben erősek lesznek az ellenfelek, ez a teljesítmény már nem fog beleférni.

Már csak amiatt sem, mert Verstappennek szüksége lehet egy stabil hátvédre. Ez jelenleg nincs meg, bár nincs is rá szüksége rá, akkora az előnye, már a szezon elején tudni lehetett, hogy ő lesz a bajnok.

Ettől függetlenül vannak szép megmozdulásai Péreznek, ebből hoztunk most egy jelenetet a Las Vegas-i Nagydíjról. Szenzációsan oldott meg a kérdést két autó között, és nem volt túl sok helye közben.