hero image

Perez dobogóra állna Monzában

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/09/10 13:56
Sergio Perez bízik abban, hogy Monzában egy újabb dobogós helyezést tudhat magáénak és sikerül visszavágnia Leclerc-nek a zandvoorti ötödik hely után.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Sergio Perez reménykedve tekint az Olasz Nagydíj felé, a mexikói a Sky Sportsnak a sajtótájékoztatón beszélt a várakozásairól a hétvégi futammal kapcsolatban. Max Verstappen csapattársa arra számít, hogy a Red Bull Racing erős lesz a rajtnál, és bízik a dobogós helyezésben.

Miután a belgiumi versenyhétvégén a második helyen végzett, Perez nem tudott építkezni az előnyére. A múlt héten a pilótának be kellett érnie az ötödik hellyel, amivel Charles Leclerc utolérte őt a világbajnokságban. Perez a mostani hétvégére már bizakodóbb.

„Remélem, hogy hasonló tempót fogunk diktálni, mint Spában, az jó lenne. De úgy gondolom, hogy ez a pálya más, mint Belgium, az időjárás biztosan. A Mercedes például erős volt a múlt hétvégén, főleg a gumikezelésben. Érdekes lesz vasárnap” – mondta Perez a Sky Sports szerint.

Verstappen is bízik abban, hogy a Red Bullnak remek hétvégéje lesz, de ettől függetlenül nyitott szemmel jár. A holland fenntartja, hogy csapatának először a saját teljesítményét kell rendbe tennie, mielőtt a konkurenciára koncentrálhatna, ugyanis teljesen mindegy, hogy mit csinálnak mások, ha ők maguk még javulhatnak.