hero image

Perez egyetért Verstappennel: „Túl messzire mentek...”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Stroll: Vettelnek köszönhetően jobb versenyző lettem!

FORMA-1

Russell idén is megverheti Hamiltont? „Lewisnak jót tesz a nagy nyomás...”

FORMA-1

Mick Schumacher üléspróbán járt a Mercedesnél

FORMA-1

Mick Schumacher lesz a McLaren tartalékja!

Motorsport.hu
2022/03/19 13:59
A Red Bull-pilóta Sergio Perez hasonló véleményen van a Netflix sorozata, a Drive to Survive kapcsán, mint csapattársa, Max Verstappen – Checo szerint a negyedik évaddal túl messzire ment a sorozat.
Ajánlott Ekkor tart autóbemutatót a 10 Forma-1-es csapat!

2019 óta a Netflix minden évben előáll a nagy sikert arató Drive to Survive, azaz Hajsza a túlélésért újabb évadával, ami mindig az előző szezon történéseit foglalja össze egy kicsit kiszínezve és extra drámával körítve.

Néhány bennfentesnek ez utóbbiak miatt nem tetszik a sorozat, többek között a tavalyi világbajnok, Max Verstappen nyíltan elmondta, nem szereti a szériát, ezért nem is szerepel benne egy ideje – csak a hivatalos F1-es felvételekben láthatjuk őt a sorozaton belül.

Hasonló véleményen van Red Bull-os csapattársa, Sergio Perez is, aki az ESPN-nek adott nyilatkozatában azt mondta, a Netflix túl messzire ment ezzel az évaddal, hiába lehetett volna ez az eddigi legjobb:

„Az előző szezonban így is elegendő dráma volt. Valószínűleg túl messzire mentek a negyedik évaddal. Azt gondoltam, ez lesz az eddigi legjobb évad, de őszintén mondom, végül végig sem néztem” – mondta a mexikói.