hero image
dppi

Perez korábbi menedzsere: „Checónak szintet kell lépnie!”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Egészen különleges vendég érkezett Leclerchez Imolában (videó)

FORMA-1

Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

FORMA-1

Látványos felvételek érkeztek az F1-es imolai hétvégéről

FORMA-1

Bearman nagyon összetörte az autóját Imolában

Motorsport.hu
2023/01/11 06:59
Sergio Perez korábbi menedzsere, Adrian Fernandez mondta el a véleményét a mexikói pilóta teljesítményéről, és úgy gondolja, 2023-ra szintet kell lépnie a négyszeres futamgyőztesnek.
Ajánlott Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

Idén már a negyedik szezonját kezdi meg a Red Bull csapatánál Sergio Perez, aki tavaly az utolsó futamon maradt le az egyéni világbajnoki második helyéről – Charles Leclerc végül 3 ponttal végzett előtte.

Perez pontok tekintetében 454-305-re, az időmérőkön pedig 18-4-re kapott ki csapattársától, Max Verstappentől, így a mexikói erős szezonkezdete ellenére is nagyra nyílt az olló kettejük teljesítménye között.

Checo korábbi menedzsere, Adrian Fernandez a téli szünetben mondta el a véleményét Perezről a Motorsport.com-nak – Fernandez szerint nem teljesít rosszul a négyszeres győztes, de 2023-ra szintet kell lépnie:

„Checo jól teljesít, a probléma csak annyi, hogy Verstappen versenyez mellette. Checo egy kiváló és most már nagyon tapasztalt pilóta. Viszont rá kell jönnie, hogy Max mit csinál másképp vele összehasonlítva.”

„Természetesen Max már egy ideje a Red Bull versenyzője és a csapatot is köré építették. Ezt is figyelembe véve Checo egyáltalán nem teljesít rosszul, és valószínűleg pont azt csinálja, amit a csapat elvár tőle.”