hero image

Perez: Markóval és Hornerrel sosem könnyű tárgyalni, ha szerződésről van szó

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/05/28 14:08
Sergio Perez beszélt arról, hogy izgatottan várja a szerződéshosszabbítást a Red Bullnál, ugyanis mindkét fél elégedett, ugyanakkor kifejtette azt is, hogy nem olyan könnyű tárgyalni Markóval és Hornerrel.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Sergio Perez reménykedik a Red Bull Racingnél való szerződéshosszabbításban, de a mexikóinak még egy ideig türelmesnek kell lennie. Bár csapata korábban jelezte, hogy a nyári szünetig nem hoz döntést, állítólag már folynak a tárgyalások Perezzel. A 32 éves versenyző azt mondja, türelmes.

A Motorsport-Magazinnal folytatott beszélgetésben Perez elárulta, hogy jelenleg elsősorban arra koncentrál, hogy a hétvégéken maximálisan teljesítsen. „Jelenleg ez nem prioritás. A szezon közepén vagyunk. Sosem könnyű szerződésről tárgyalni Helmut Markóval és Christian Hornerrel" - mondta.

Aztán Max Verstappen csapattársa még megpróbálja egy kicsit növelni a nyomást a Red Bullnál. Természetesen az ő érdeke is az, hogy minél hamarabb aláírjon egy új szerződést. Perez arra is utalt, hogy nem akar hónapokat várni. „Mindkét fél nagyon boldog, szóval valaminek hamarosan történnie kell" - mondja.

Perez a Red Bull Racing tökéletes második számú pilótaként tevékenykedik 2022-ben. Ő maga azonban nem úgy tekint magára, mint egy kettes számú versenyzőre, akinek mindig utat kell engednie Verstappennek. A világbajnokság jelenlegi harmadik helyezettje azt állítja, hogy a Red Bull támogatását érzi, és az idei szezonban még nem voltak ilyen csapatutasítások.