hero image

Perez: Markóval és Hornerrel sosem könnyű tárgyalni, ha szerződésről van szó

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

FORMA-1

Ilyen divatosan jelent meg Lewis Hamilton a Bahreini Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es második szabadedzésről Bahreinből

Motorsport.hu
2022/05/28 14:08
Sergio Perez beszélt arról, hogy izgatottan várja a szerződéshosszabbítást a Red Bullnál, ugyanis mindkét fél elégedett, ugyanakkor kifejtette azt is, hogy nem olyan könnyű tárgyalni Markóval és Hornerrel.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Sergio Perez reménykedik a Red Bull Racingnél való szerződéshosszabbításban, de a mexikóinak még egy ideig türelmesnek kell lennie. Bár csapata korábban jelezte, hogy a nyári szünetig nem hoz döntést, állítólag már folynak a tárgyalások Perezzel. A 32 éves versenyző azt mondja, türelmes.

A Motorsport-Magazinnal folytatott beszélgetésben Perez elárulta, hogy jelenleg elsősorban arra koncentrál, hogy a hétvégéken maximálisan teljesítsen. „Jelenleg ez nem prioritás. A szezon közepén vagyunk. Sosem könnyű szerződésről tárgyalni Helmut Markóval és Christian Hornerrel" - mondta.

Aztán Max Verstappen csapattársa még megpróbálja egy kicsit növelni a nyomást a Red Bullnál. Természetesen az ő érdeke is az, hogy minél hamarabb aláírjon egy új szerződést. Perez arra is utalt, hogy nem akar hónapokat várni. „Mindkét fél nagyon boldog, szóval valaminek hamarosan történnie kell" - mondja.

Perez a Red Bull Racing tökéletes második számú pilótaként tevékenykedik 2022-ben. Ő maga azonban nem úgy tekint magára, mint egy kettes számú versenyzőre, akinek mindig utat kell engednie Verstappennek. A világbajnokság jelenlegi harmadik helyezettje azt állítja, hogy a Red Bull támogatását érzi, és az idei szezonban még nem voltak ilyen csapatutasítások.