hero image

Perez megerősítette: egy átalakított Red Bull RB18 megy holnap pályára Bahreinben

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen: "Világbajnokként muszáj, hogy benne legyek a Netflix-sorozatban"

FORMA-1

Pereznek sem tetszik az FIA "szájkosár"-szabálya

FORMA-1

Szimulátor a magángépen? Verstappen reagált

FORMA-1

Perez ismét reagált a tavalyi csapaton belüli botrányra: "Nincs egó, csapatban gondolkodunk"

Motorsport.hu
2022/03/11 14:01
A Red Bull versenyzője, Sergio Perez megerősítette a sajtó értesüléseit, az utolsó bahreini Forma-1-es tesztnapon egy, az eddigiektől látványosan eltérő RB18 fog pályára menni.
Ajánlott Ekkor tart autóbemutatót a 10 Forma-1-es csapat!

Csütörtök óta kering a sajtóban az az értesülés, mely szerint a Red Bull szombaton egy jelentősen átalakított RB18-cal fog pályára menni a bahreini utolsó F1-es tesztnapon.

A csapat versenyzője, Sergio Perez pedig megerősítette ezt az értesülést, és azt is elmondta, hogy ők nem követik a Mercedes extrém oldaldoboz-megoldását, további részletekbe viszont nem bocsátkozott a kocsit illetően.

„Szerintem könnyen ki lehet majd szúrni a változtatásokat, holnap már ti is láthatjátok őket” – mondta Perez az F1.com-nak a pénteki bahreini sajtótájékoztatón az RB18-ről.

„Nem, mi nem követjük a Mercedes oldaldoboz-megoldását. Azt gondolom, minden tervezett dolog fent lesz az autón holnap, így egy teljes napot mehetünk majd a változtatásokkal.”

„Most pedig saját magunkra kell koncentrálnunk, hiszen nagyon rövid a tesztperiódus” – mondta a mexikói a kétszer három szezon előtti tesztnappal kapcsolatosan, hiszen jövő héten már a Bahreini Nagydíjat fogják megrendezni.