hero image
dppi

Perez reagált Ricciardo Red Bullhoz való igazolására

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2022/12/11 15:59
A Red Bull-pilóta Sergio Perez azt állítja, hogy nyugodt, és szerinte jót fog tenni a csapatának, hogy tartalékversenyzőként Daniel Ricciardo is az istállót fogja erősíteni.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Azt követően, hogy a McLaren kivásárolta a szerződéséből Daniel Ricciardót, a nyolcszoros futamgyőztes korábbi csapatánál, a Red Bullnál lett tartalékpilóta a 2023-as idényre, emellett showrunokon is részt fog venni, és a szimulátorban is segíti a „bikás” csapatot.

Eközben a brazíliai Verstappen-Perez eset miatt az angol sajtó arról kezdett írni, hogy a holland pilóta szeretné, ha Perez helyett jó barátja, Ricciardo lenne a csapattársa – de ezeket a híreket érdemes erős fenntartásokkal kezelni.

Minden bizonnyal így tesz Sergio Perez is, akit arról kérdeztek, mit szól ahhoz, hogy Ricciardo a Red Bullhoz igazol, és Checo úgy véli, hogy nincs miért aggódnia, jót tesz nekik az ausztrál érkezése:

„Eléggé nyugodt vagyok. Egyébként is folyamatosan nagy nyomás alatt vagyunk. Szerintem ez nem változtat semmin, és remek dolog a csapat szempontjából, hogy egy olyan versenyző érkezett, mint Daniel, aki sokat segíthet nekünk.”

„Ő egy remek srác, vele jövök ki az egyik legjobban a paddockban, szóval azt gondolom, hogy nagyszerű, hogy a csapatban tudhatjuk őt, és az én szerepemen ez semmit sem változtat” – mondta Perez a Sky Sports F1-nak.