hero image
DPPI

Pérez rendkívül bevállalós előzése Russell ellen a Magyar Nagydíjról (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/25 19:30
Sergio Pérez nem volt szívbajos, keményen betette a Red Bullt a Mercedes mellé, amivel a legnagyobb előzést mutatta be a Magyar Nagydíjon.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Nehéz értékelni Sergio Pérez idei teljesítményét a Red Bullnál, mert rendkívül hektikusan teljesít. Az időmérőket rendre elrontja, így még csak minimális esélye sem marad arra, hogy megszorongassa a kétszeres világbajnok csapattársát.

Max Verstappen általában messze az élen autózik, addig Pérez azzal foglalkozik, hogy valahogyan felzárkózzon. Ezzel a Red Bullal nincs túl nehéz dolga, és ugyan a Magyar Nagydíjon is dobogós volt, nem nyugodhat meg.

Egészen elképesztő a hátránya a bajnokságban a második helyen, nem tud mit kezdeni Verstappen tempójával. A holland az időmérőkön is szenzációs, enyhe túlzással verhetetlen ezzel a csomaggal.

Pérez az elmúlt hétvégén sem parádézott az időmérő edzésen. Ezek után nem maradt más számára, mint az előzgetés. Becsületére legyen monda, a Hungaroringen nem a legkönnyebb előzni, de neki sikerült.

Ráadásul ott előzött, ahol csak kevesen, és nem volt messze a csattanás. Ha ott összeér a két autó, akkor valószínűleg mindketten kiesnek. George Russellt is meglephette Pérez agresszív manővere, ami végül működött.