hero image

Perez sok támogatást vár: „Miami nincs messze az otthonomtól”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen: "Világbajnokként muszáj, hogy benne legyek a Netflix-sorozatban"

FORMA-1

Pereznek sem tetszik az FIA "szájkosár"-szabálya

FORMA-1

Szimulátor a magángépen? Verstappen reagált

FORMA-1

Perez ismét reagált a tavalyi csapaton belüli botrányra: "Nincs egó, csapatban gondolkodunk"

Motorsport.hu
2022/10/08 14:03
Sergio Perez már nagyon várja a Miami Nagydíjat, és reméli, hogy sok honfitársa és más latin-amerikaiak is eljönnek szurkolni neki. A mexikói jó versenyre is számít.
Ajánlott Ekkor tart autóbemutatót a 10 Forma-1-es csapat!

A Red Bull Racing versenyzője Max Verstappenhez hasonlóan örül annak, hogy az Egyesült Államok több futamnak ad otthont. A Miami Nagydíj helyszíne nincs messze az otthonától, emiatt a mexikói számára különösen jó érzés lesz ott vezetni.

„Egy nap talán még ott is fogok élni! Ez egy jó piac a Forma-1 számára, és biztos vagyok benne, hogy sok latin-amerikai és mexikói lesz a versenyen. Szóval remélem, hogy sok támogatást kapok tőlük” – mondta a Red Bull sajtóközleményében Perez.

A mexikói előre hálás csapatának a kőkemény munkáért. Perez szerint ugyanis a Red Bull gondoskodik arról, hogy ő és csapattársa, Verstappen jól vészeljék át a sűrű hétvégét, és maximálisan a versenyzésre koncentrálhassanak.

„Tetszett az új pálya a szimulátorban. Potenciálisan jó hely lehet a versenyzéshez azokkal a hosszú egyenesekkel. Azt hiszem, a megfelelő leszorítóerő-szint megtalálása lesz a kihívás minden csapat számára” – tette hozzá Perez.

Az egyelőre még nem világos, hogy milyen eredményre lesz képes a Red Bull a Ferrari ellen a hétvégén, de mivel a két csapat nagyon szorosan követi egymást, ráadásul mindkét fél számára egy teljesen idegen környezetben kell bizonyítani, ezért mindenképp egy izgalmas hétvége előtt állunk.