hero image

Perez sok támogatást vár: „Miami nincs messze az otthonomtól”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Látványos jelenetek az évadnyitó F1-es Bahreini Nagydíjról (videó)

FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

Motorsport.hu
2022/10/08 14:03
Sergio Perez már nagyon várja a Miami Nagydíjat, és reméli, hogy sok honfitársa és más latin-amerikaiak is eljönnek szurkolni neki. A mexikói jó versenyre is számít.

A Red Bull Racing versenyzője Max Verstappenhez hasonlóan örül annak, hogy az Egyesült Államok több futamnak ad otthont. A Miami Nagydíj helyszíne nincs messze az otthonától, emiatt a mexikói számára különösen jó érzés lesz ott vezetni.

„Egy nap talán még ott is fogok élni! Ez egy jó piac a Forma-1 számára, és biztos vagyok benne, hogy sok latin-amerikai és mexikói lesz a versenyen. Szóval remélem, hogy sok támogatást kapok tőlük” – mondta a Red Bull sajtóközleményében Perez.

A mexikói előre hálás csapatának a kőkemény munkáért. Perez szerint ugyanis a Red Bull gondoskodik arról, hogy ő és csapattársa, Verstappen jól vészeljék át a sűrű hétvégét, és maximálisan a versenyzésre koncentrálhassanak.

„Tetszett az új pálya a szimulátorban. Potenciálisan jó hely lehet a versenyzéshez azokkal a hosszú egyenesekkel. Azt hiszem, a megfelelő leszorítóerő-szint megtalálása lesz a kihívás minden csapat számára” – tette hozzá Perez.

Az egyelőre még nem világos, hogy milyen eredményre lesz képes a Red Bull a Ferrari ellen a hétvégén, de mivel a két csapat nagyon szorosan követi egymást, ráadásul mindkét fél számára egy teljesen idegen környezetben kell bizonyítani, ezért mindenképp egy izgalmas hétvége előtt állunk.