hero image
dppi

Piastri nézetéből az idei év egyik legnagyobb F1-es drámája

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/10/11 19:23
Osar Piastri ismét bizonyította, hogy milyen nagy tehetség, és finoman szólva is jól kezeli a McLarent.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Piastri nagy vétel volt a McLaren számára, akik örülhetnek, mert korábban noha befürödtek egy ausztrállal, most minden jó irányban halad. Ricciardo kiváló versenyző, az egyik legjobbnak tartották, de Wokingban semmit nem tudott megmutatni ebből.

A sors furcsa fintora, hogy újra versenyzőülést kapott, majd azzal a lendülettel súlyos kézsérülést szenvedett. A helye azonban biztosított a 2024-es rajrácson, megérdemli, és okozhat még meglepetést.

Az már kevésbé meglepetés, hogy Piastri egyre többet hoz ki magából. Nagyon nagy benne a potenciál, így a McLaren ismét ráérzett valamire, mert ebből a srácból később akár bajnok is lehet, akárcsak Norrisból.

Az egyik legerősebb páros az övék, és ha Norris később távozna, akár a Ferrarihoz, Piastri biztos alapot jelent. A britek is sokat léptek előre. Az autójuk már ott van az élmezőnyben, mint második erő.

Piastri a Katari Nagydíj rajtjánál is erős volt, remekül kapta el a zöld jelzést, majd a szerencsének köszönhetően is megérkezett a második helyre. Érdemes megnézni a reakcióidejét, ami ugyancsak beszédes.