hero image
dppi

Piastri nézetéből az idei év egyik legnagyobb F1-es drámája

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/10/11 19:23
Osar Piastri ismét bizonyította, hogy milyen nagy tehetség, és finoman szólva is jól kezeli a McLarent.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Piastri nagy vétel volt a McLaren számára, akik örülhetnek, mert korábban noha befürödtek egy ausztrállal, most minden jó irányban halad. Ricciardo kiváló versenyző, az egyik legjobbnak tartották, de Wokingban semmit nem tudott megmutatni ebből.

A sors furcsa fintora, hogy újra versenyzőülést kapott, majd azzal a lendülettel súlyos kézsérülést szenvedett. A helye azonban biztosított a 2024-es rajrácson, megérdemli, és okozhat még meglepetést.

Az már kevésbé meglepetés, hogy Piastri egyre többet hoz ki magából. Nagyon nagy benne a potenciál, így a McLaren ismét ráérzett valamire, mert ebből a srácból később akár bajnok is lehet, akárcsak Norrisból.

Az egyik legerősebb páros az övék, és ha Norris később távozna, akár a Ferrarihoz, Piastri biztos alapot jelent. A britek is sokat léptek előre. Az autójuk már ott van az élmezőnyben, mint második erő.

Piastri a Katari Nagydíj rajtjánál is erős volt, remekül kapta el a zöld jelzést, majd a szerencsének köszönhetően is megérkezett a második helyre. Érdemes megnézni a reakcióidejét, ami ugyancsak beszédes.