Oscar Piastri látványosan előzte meg Kevin Magnussen versenygépét a Kanadai Nagydíjon, aminek sokan örültek.

Összességében egy remek Kanadai Nagydíjat láthattunk az előző hétvégén, és sajnáljuk, hogy vége. Más kérdés, hogy Max Verstappen ezúttal sem kegyelmezett, és egy ideje legyőzhetetlen, akárcsak a Red Bull

Azon sem lepődnénk meg, ha Verstappen minden hátralévő futamot behúzta, ami új rekord lenne. Már Ayrton Sennát is beérte a rekordokat tekintve, és mivel még mindig csak a 20-as évei közepén jár, ez több mint erős teljesítmény.

A Red Bull pedig idén eddig egy futamon sem kapott ki, ami ugyancsak beszédes. Sok minden fog még történni a szezonban, de azt nehéz elképzelni, hogy bárki is veszélyeztetheti Verstappen és a Red Bull címét.

Az Aston Martin és a Mercedes közelebb került, bár ez csak időszakos lehet. A „bikák” sem tartanak attól, hogy rájuk esnének, pedig az több mint jót tenne a bajnoksággal, akárcsak az, ha a McLaren is ott lenne.

Erre még kevesebb az esély, viszont Lando Norris és Oscar Piastri is kitesz magáért. Jó párost alkotnak, Kanadában is volt pár látványosabb manőverük, mint azt alább látni is fogjátok, Kevin Magnussen tehetetlen volt.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL