Egy nagyszerű onboard felvételt kaptunk arról, mennyivel volt gyorsabb Carlos Sainz Jr. a Szingapúri Nagydíj időmérő edzésén a Mercedesnél.

Nem unatkozhattunk a Szingapúri Nagydíj időmérő edzésén, sok minden történt. Stroll már a Q1-ben olyan szinten összetörte az Aston Martinját, hogy azzal gyakorlatilag keretbe foglalta az idei szezonját.

Elképesztően nagyot csattant, és kisebb csoda, hogy nem sérült meg súlyosan. Ricciardo ennél sokkal kisebb csattanás miatt sérült meg súlyosan, de mivel minden baleset más, sokszor egy kisebb behatás is okozhat nagy problémát.

Ettől függetlenül Stroll nem állt rajthoz vasárnap a villanyfényes futamon, ami valahol érthető is. Viszont sokan örültek volna, ha legalább lett volna egy gyors beugró a mezőny végéről a másik Aston Martinnal.

Sainz boldogabb lehetett szombaton a Ferrarival, mert az élen zárt, miközben a két Red Bull kiesett a Q2-ben. Ezzel nem kis előnyhöz jutottak, bár így sem lehettek túl nyugodtak, mert a Red Bullt nem lehet leírni.

Russell egészen közel járt ahhoz, hogy elrontsa a Ferrari estéjét, viszont másképpen alakultak a dolgok. Ha kíváncsiak vagytok az extra videós tartalomra, mely megmutatja a valós idejű különbségeket, akkor csak kattintsatok erre a linkre.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL