hero image
dppi

Räikkönen és Schumacher hihetetlen csatája a Brazil Nagydíjról (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/02 13:58
Kimi Räikkönen és Michael Schumacher több mint 10 évvel ezelőtt akkora csatát vívott egymással a Brazil Nagydíjon, mint a régi szép időkben.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Michael Schumacher nagyon régóta nem jelet meg a nyilvánosság előtt, és nem tudni, valaha fogjuk-e még látni őt. A súlyos síbalesete óta egyetlen felvétel sem látott napvilágot róla, és a családja sem ad pontos tájékoztatást arról, milyen állapotban van.

Ami biztos, hogy nem élheti ugyanazt az életet, mint a balesete előtt, a sors nagyon kegyetlen volt vele. Nem is oly rég még az F1-es visszatérését ünnepelhettünk, most pedig ott tartunk, hogy nem is láthatjuk őt.

Az utolsó nagy csatáját Kimi Räikkönennel vívta, a régi riválisával, aki még a mclarenes időkben találkozott vele először ilyen körülmények között. Kiminek is volt egy visszatérése, ráadásul nem is akármilyen.

Egy igen versenyképes autót kapott a Lotustól, ami azóta eltűnt az F1-ből, és a Renault is más néven fut. Sok minden változott, és mivel hamarosan Brazil Nagydíjat rendeznek az F1-ben, érdemes megnéznünk pár jelenetet a múltból.

A 2012-es csata mindent visz a két világbajnok között, de az igazi távoli múltból is láthattok majd felvételeket. Ha kíváncsiak vagytok az extra felvételekre, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani.