hero image
dppi

Remekbeszabott összefoglalón a 2022-es szezon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ilyen közelről fotózták a fotósok Pérez hatalmas balesetét Monacóban (fotók)

FORMA-1

20 éve sem bírtak Michael Schumacherrel az ellenfelek

FORMA-1

Ma 59 éve szerezte első dobogóját az F1 nagy legendája

FORMA-1

Fotókon Matt Damon látogatása a McLarennél

Motorsport.hu
2022/12/26 15:29
A Forma–1 idén új korszakba lépett a teljesen megváltozott szabályoknak köszönhetően, és ugyan a szezon végén már nem kellett lerágnunk a körmeinket, de ettől függetlenül számtalan izgalmas és emlékezetes pillanatot hozott ez az év is.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

A Forma–1 hivatalos oldala pedig volt olyan kedves, és megpróbálta ezeket összeszedni egy néhány perces videóban, ami azért valljuk be, nem lehetett könnyű.

2022 lényegében Max Verstappenről és a Red Bullról szólt, ha a bajnoki címeket és a sikereket nézzük, de azért nem szabad elfelejteni, hogy mekkorát lépett előre a Ferrari tavalyhoz képest, vagy hogy mi történt a Mercedesszel a korábbi dominancia után.

A középmezőnyből pedig ugyan idén sem tudott senki fellépni a három nagycsapat szintjére, de így is rengeteg érdekfeszítő csatát láthattunk, és egyszer-egyszer azért meg tudták lepni az esélyeseket is egy időmérőn vagy futamon.

Így az év utolsó napjaihoz közeledve tehát mindenképpen érdemes lehet megnézni az F1 videóját, főleg akkor, ha már elvonási tüneteink vannak nagyjából egy hónappal az idény lezárását követően, ami egyáltalán nem lenne meglepő. 2023 ugyanis nem jöhet elég hamar.

A 2022-es szezonról szóló montázst itt lehet megtekinteni.