hero image
dppi

Rendkívül különleges és látványos színekben fog versenyezni a Ferrari a Las Vegas-i Nagydíjon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/08 12:30
A Ferrari ismét megadja a módját az ünneplésnek hiszen a Forma-1 mezőnye ellátogat Las Vegasba, ahol egy teljesen új pályán fognak versenyezni.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A Ferrari továbbra sem áll túl fényesen a bajnokságban, aminek hamarosan a végéhez érünk. A csapat jelenleg csak a 3. helyen foglalja el a konstruktőrök versenyében a Mercedes és a Red Bull mögött.

Az is beszédes, hogy idén eddig csak egy futamot tudtak megnyerni, még Szingapúrban. Igaz, a Mercedes egyelőre egyet sem, addig a Red Bull valami egészen elképesztő sorozatot fut, nem lehet megállítani őket.

Nehéz elképzelni, hogy jövőre drasztikusan változzon a helyzet, viszont egy nap minden sorozat megszakad. Ebben bíznak a Ferrarinál is, akik 2007 óta nem nyertek egyéni címet, és ez rettentően hosszú idő.

A párosra nem lehet sok panasz, Leclerc és Sainz is nagyon versenyképes. Még mindig a világbajnoki autó hiányzik, ami legutóbb talán Vettelnek volt meg egy alkalommal, azelőtt pedig Alonsónak.

Most a Las Vegas-i hétvégére hangol a Ferrari, méghozzá nem is akármilyen módon. Egy nagyon különleges szettel készül a csapat, ami minden eddigi extra verziót felülmúl, legalábbis számunkra biztosan.