hero image

Ricciardo az F1-es pályafutása után is maradna a McLarennél

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videóra vették a Red Bull F1-es buliját a garázsban

FORMA-1

Óriási bulit rendezett a Red Bull az újabb F1-es címe miatt

FORMA-1

Összefoglaló videón a Japán Nagydíj és Verstappen nagy győzelme

FORMA-1

Vettel a Red Bullhoz is besétált, csak lazán (videó)

Motorsport.hu
2022/02/04 07:42
A McLaren pilótája, Daniel Ricciardo elismerte, hogy jelenlegi csapata a Forma-1-es karrierjét követően ajtókat nyithat ki számára, többek között a Le Mans-i és a bathursti indulás lehetőségét is feldobta.
Ajánlott Vettel a Red Bullhoz is besétált, csak lazán (videó)

Bár egyáltalán nem sikerült jól Daniel Ricciardo első mclarenes szezonja, így is meg tudta szerezni a csapat első futamgyőzelmét 2012 óta, valamint elmondása szerint új otthonra talált a wokingi alakulatnál, sőt azt is el tudja képzelni, hogy innen vonul majd vissza.

A McLaren pedig számos motorsport-sorozatban aktív, így felmerülhet a gondolat, hogy talán új helyeken is láthatjuk majd a Ricciardo-McLaren párost, és ezt ő sem zárja ki, sőt:

„Őszintén szólva még nem gondolkoztam rajta, de igazad van. A McLaren Forma-1 utáni ajtókat is megnyithat. Jelenleg teljes mértékben az F1-re fókuszálok, tehát nem mondanám, hogy gondolkozom ezen.”

„De az biztos, hogy az F1 utáni jövőmre nézve kinyílhat néhány ajtó. Lehetnék a márka nagykövete, a közúti részleg tesztpilótája, illetve indulhatnék akár a Bathurstön és a Le Mans-on is” – idézte Ricciardót a Motorsport.com török kiadása.

„Biztos vagyok benne, hogy meg fog nyílni néhány ajtó, ami egy elég jó ajtó is lehet a jövőre nézve, tehát ilyen szempontból is előnyös lehet a McLarennél lenni a jövőre nézve” – tette hozzá az ausztrál.