hero image

Ricciardo hálás, amiért nem jutott Vettel sorsára

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/03/19 07:44
A McLaren versenyzője, Daniel Ricciardo azt mondta, együttérez a covid miatt a szezonnyitó hétvégéről lemaradó Sebastian Vettellel, azért viszont hálás, hogy ő nem jutott a sorsára.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Úgy tűnik, idén is átírja kicsit a csapatok forgatókönyvét a koronavírus, hiszen Daniel Ricciardo a bahreini tesztek során nem tudott autóba ülni a covid miatt, Sebastian Vettelnek pedig a szezonnyitó hétvégét kell kihagynia a pozitív koronavírus-tesztje miatt.

Vettel helyére így a hétvégén a honfitárs Nico Hülkenberg ugrik be, a McLaren-pilóta Ricciardo pedig a Sky Sports F1-nak arról nyilatkozott, hálás, hogy neki nem kellett versenyt kihagynia:

„Most már jól vagyok. Az egyértelmű, hogy néhány napig gyengébb voltam a vírus miatt, de már rendben vagyok. Nyilvánvalóan érzem, milyen a kocsiban ülni, de nincs okom a pánikra.”

„Mindig félig telinek látom a poharat, és jobb volt múlt héten átesni ezen, mint amilyen ezen a héten lenne. Természetesen együttérzek Sebbel. Amikor ki kellett hagynom a tesztet, nagy gondnak éreztem, de ha egy versenyhétvégét kellett volna kihagynom miatta, az még jobban fájt volna.”

„Tehát azt mondom, nagyon hálás vagyok azért, hogy sikerült felépülnöm, és hogy részt tudok venni ezen a hétvégén” – mondta az ausztrál.