hero image

Ricciardo hálás, amiért nem jutott Vettel sorsára

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

FORMA-1

Ilyen divatosan jelent meg Lewis Hamilton a Bahreini Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es második szabadedzésről Bahreinből

Motorsport.hu
2022/03/19 07:44
A McLaren versenyzője, Daniel Ricciardo azt mondta, együttérez a covid miatt a szezonnyitó hétvégéről lemaradó Sebastian Vettellel, azért viszont hálás, hogy ő nem jutott a sorsára.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Úgy tűnik, idén is átírja kicsit a csapatok forgatókönyvét a koronavírus, hiszen Daniel Ricciardo a bahreini tesztek során nem tudott autóba ülni a covid miatt, Sebastian Vettelnek pedig a szezonnyitó hétvégét kell kihagynia a pozitív koronavírus-tesztje miatt.

Vettel helyére így a hétvégén a honfitárs Nico Hülkenberg ugrik be, a McLaren-pilóta Ricciardo pedig a Sky Sports F1-nak arról nyilatkozott, hálás, hogy neki nem kellett versenyt kihagynia:

„Most már jól vagyok. Az egyértelmű, hogy néhány napig gyengébb voltam a vírus miatt, de már rendben vagyok. Nyilvánvalóan érzem, milyen a kocsiban ülni, de nincs okom a pánikra.”

„Mindig félig telinek látom a poharat, és jobb volt múlt héten átesni ezen, mint amilyen ezen a héten lenne. Természetesen együttérzek Sebbel. Amikor ki kellett hagynom a tesztet, nagy gondnak éreztem, de ha egy versenyhétvégét kellett volna kihagynom miatta, az még jobban fájt volna.”

„Tehát azt mondom, nagyon hálás vagyok azért, hogy sikerült felépülnöm, és hogy részt tudok venni ezen a hétvégén” – mondta az ausztrál.