hero image
dppi

Ricciardo már most parádézott a Miami Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2024/05/03 14:32
Daniel Ricciardo nem trükközgetett, addig Yuki Cunoda igen, és ez győzelmet hozott számára a Miami Nagydíj csütörtöki napján.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Mindig élvezetesek a csütörtöki napok a Forma-1-ben, mert ilyenkor kezd ráhangolódni a mezőny az aktuális versenyhétvégére. Nem volt ez másképp Miamiban is, ami ezen a hétvégén látja vendégül a csapatokat, a pilótákat, és azokat a szurkolókat, akik kifizették a magasabb jegyárakat, illetve a VIP vendégekről se feledkezzünk meg.

Sok minden fog történni a futam leintéséig, ebben biztosak lehetünk, és több csapat is külön készül a nagydíjra. A Ferrari részben kékbe borult, remekül áll Leclercnek és Sainznak az új szerelés, és természetesen az autó is kapott ebből a színből, aminek kapcsán sok pozitív visszajelzést lehetett olvasni.

Ricciardo és Cunoda csapata is készült, méghozzá nem is akárhogyan. Stílusosan egy amerikai focis programot is beiktattak, melynek részeként az volt a feladat, hogy a két pilóta minél több labdát kapjon el, és úgy, hogy közben egyet sem ejtenek le. Ez már sokaknak feladná a leckét, de nem ezeknek a srácoknak.

Cunoda hamar trükközni kezdett, míg Ricciardo más utat választott, és igyekezett bravúrosan megoldani a kérdést. Egyre több és több labdát kaptak el, majd eljött a pillanat, amikor Ricciardónál borultak a dolgok. Az ausztrál nem volt ideges emiatt, jókat nevettek közben, és mindketten ügyesen oldották meg a feladatot.