hero image
dppi

Ricciardo megérkezése volt a legmenőbb a Hungaroringen

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/07/21 08:25
Daniel Ricciardo nem aprózta el a dolgot, és úgy érkezett meg a Hungaroringre, mint aki azonnal kész autóba ülni.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Ez a hétvége a legkülönlegesebb a Forma-1-ben, legalábbis a magyar rajongók számára biztosan, ugyanis végre eljött az idő, hogy megrendezzék a Magyar Nagydíjat. Évtizedek óta egy magyar futam sem maradt ki a naptárból.

Még a koronavírus idején is vendégül tudtuk látni az F1 mezőnyét. A Hungaroring már nem mai csirke, viszont számos fejlesztésen esett át, és még fog is, a versenyzők pedig imádják a helyszínt.

Nyilván nem Mogyoródot járják be, hanem Budapestet, ami alig pár kilométerre van a helyszíntől. A főváros pedig este még szebb, még látványosabb, amiről Daniel Ricciardo is sokat tudna mesélni.

A hétvége egyik főszereplője lesz, mert adódott egy nem várt lehetőség, ugyanis újra versenyezhet, de nem Sergio Pérez helyén. Ha azonban meggyőző lesz az AlphaTaurinál, nem elképzelhetetlen, hogy újra összeáll a Verstappen-Ricciardo páros.

Sokan szeretnék ezt, de most örüljünk inkább annak, hogy Ricciardo visszatért. Versenyszerelésben és kesztyűben rollerezve érkezett meg, mindenki felkapta a fejét a paddockban, amikor meglátták.