hero image
dppi

Ricciardo megérkezése volt a legmenőbb a Hungaroringen

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/07/21 08:25
Daniel Ricciardo nem aprózta el a dolgot, és úgy érkezett meg a Hungaroringre, mint aki azonnal kész autóba ülni.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Ez a hétvége a legkülönlegesebb a Forma-1-ben, legalábbis a magyar rajongók számára biztosan, ugyanis végre eljött az idő, hogy megrendezzék a Magyar Nagydíjat. Évtizedek óta egy magyar futam sem maradt ki a naptárból.

Még a koronavírus idején is vendégül tudtuk látni az F1 mezőnyét. A Hungaroring már nem mai csirke, viszont számos fejlesztésen esett át, és még fog is, a versenyzők pedig imádják a helyszínt.

Nyilván nem Mogyoródot járják be, hanem Budapestet, ami alig pár kilométerre van a helyszíntől. A főváros pedig este még szebb, még látványosabb, amiről Daniel Ricciardo is sokat tudna mesélni.

A hétvége egyik főszereplője lesz, mert adódott egy nem várt lehetőség, ugyanis újra versenyezhet, de nem Sergio Pérez helyén. Ha azonban meggyőző lesz az AlphaTaurinál, nem elképzelhetetlen, hogy újra összeáll a Verstappen-Ricciardo páros.

Sokan szeretnék ezt, de most örüljünk inkább annak, hogy Ricciardo visszatért. Versenyszerelésben és kesztyűben rollerezve érkezett meg, mindenki felkapta a fejét a paddockban, amikor meglátták.