Daniel Ricciardo egy ideje már túl van a műtéten, amelyre a Holland Nagydíjon elszenvedett balesete miatt kellett sort keríteni, az ausztrál pedig most közösségi oldalán adott némi helyzetjelentést magáról és állapotáról.

Az ausztrál pilóta a zandvoorti második szabadedzésen ütközött, aminek következtében megsérült, hiszen eltört bal kezének egyik kézközépcsontja. Ezt már azon a héten vasárnap meg is műtötték, Ricciardo pedig a beavatkozás után posztolt magáról egy fotót.

Ennek azonban már majdnem két hete, és azóta nem hallottunk felőle – egészen mostanáig. Ricciardo ugyanis megmutatta, hogyan fest jelenleg a varratokkal teli kézfeje, és hogy miként készül a visszatérésére, amely az idei szezonban tulajdonképpen a második lesz a részéről.

Miközben a műtét helye egyelőre nem fest túl szépen, ő maga azért a szokásos stílusában, jó hangulatban, énekléssel és edzéssel próbál minél hamarabb ismét formába lendülni. Hogy mikor ülhet majd be újra az AlphaTauri autójába, azt viszont nehéz lenne megmondani.

Miközben Christian Hornerék korábban a Szingapúri Nagydíjat tűzték ki célul, mostanra már egyértelművé vált, hogy erre nem fog sor kerülni, ahogyan az is egyre valószínűtlenebb, hogy az egy héttel utána következő Japán Nagydíjon rajthoz tudjon állni.

Mindez pedig azt jelenti, hogy leghamarabb talán csak Katarban láthatjuk majd viszont Ricciardót, akit mindaddig Liam Lawson fog helyettesíteni.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL