hero image
dppi

Ricciardo szívesen békülne Strollal, de...

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Egészen különleges vendég érkezett Leclerchez Imolában (videó)

FORMA-1

Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

FORMA-1

Látványos felvételek érkeztek az F1-es imolai hétvégéről

FORMA-1

Bearman nagyon összetörte az autóját Imolában

Motorsport.hu
2024/05/03 13:37
Elharapóztak a dolgok Daniel Ricciardo és Lance Stroll között a Forma-1-es Kínai Nagydíjon. Stroll Miamiban nem akart beszélni a történtekről, Ricciardo azonban szokásához híven bőbeszédű volt.
Ajánlott Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

Az RB Miamiban új festést kapott, a többszínű autóról itt láthattok képeket. A csapat versenyzőjének, Daniel Ricciardónak meggyűlt a baja Lance Strollal, aki alkalmankénti villanásai mellett óriási hibákra is képes, mint Kínában, ahol nem figyelt és a biztonsági autó mögött belerohant Ricciardo autójába.

A verseny után az ausztrál versenyző érthető módon fel volt paprikázva, főleg azután, miután hallotta, hogy az Aston Martin pilótája a csapatrádióban „idiótának” nevezte őt, amiért cserébe ő azt üzente neki, hogy „b***ódjon meg.”

Miamiban Strollt megkérdezték róla, hogy rendezték-e a dolgot Ricciardóval, ő azonban nem kívánt erről nyilatkozni. Ricciardo viszont annál inkább: „Persze, hogy dühös voltam a kínai verseny után. Most viszont jobb a kedvem.”

„Ha Lance akar velem beszélni róla a versenyzői eligazításon, megértő fülekre fog találni. De őszintén, nem hiszem, hogy bármi változna, hogyha beszélnénk róla. Ha őszintén bocsánatot kér, akkor el fogom fogadni, akkora s***arc azért nem vagyok. De a tény, hogy még ma is azt hiszi, hogy semmi rosszat nem csinált, nem azt sugallja, hogy sokat gondolkodott rajta.”

„Nyilván riválisok vagyunk a másik 19 versenyzővel, de nem akarok ellenségeket magamnak. Ha rólam lenne szó, akkor írtam volna egy üzenetet, hogy, bocsi, ember, nem figyeltem, vagy hogy kicsit nagyobbat fékeztél, mint számítottam, vagy valami ilyesmi. Csak hogy túl legyünk rajta. De semmi ilyesmi nem történt.”